Güncel Haberler

Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe’yi reddetti! “Eğer soyadımı kullanmaya devam edersen…”

Dian Çıtak ve İbrahim Tatlıses’in ardından bir baba-kız krizi daha var… Ferdi Tayfur ve Necla Nazır çiftinin kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatında sıklıkla gündeme gelen bir isim. Sonunda sahneyi bırakıp kendini maneviyata adayan Tuğçe Tayfur, tanıştıktan kısa bir süre sonra Muhammet Aydın ile evlendi ve haziran ayında ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.

Gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve kızının düğününe katılmayan Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur’un düğününe katılmadı. Ayrıca baba-kız arasında bir süredir sorunlar yaşandığı da biliniyor.

Ferdi Tayfur geçtiğimiz günlerde avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla çarpıcı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

3715331_3b63903d087487dc452ae502956ecdef_640x640
“Müvekkilim Ferdi Tayfur Bey ile kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen bazı özel sebeplerden dolayı, müvekkilimiz Tuğçe Aydın’ın ‘Tayfur’ soyadının görsel veya işitsel olarak ticari amaçla kullanılmasına muvafakat etmemektedir. Eserlerinin Tuğçe Aydın’a sosyal medya, dijital mecra ve sahnelerde okunmasını talep etmekte olup ayrıca müvekkilimizin Tuğçe Aydın tarafından işletilen “Tuğçe Tayfur Mağazası” adlı mağazadan kaynaklanan bir adlandırma hakkına sahip olduğunu ve bu durumun Müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, torunları veya yakınları hakkında sosyal medya ve dijital medyada yapılan açıklama veya konuşmalar “Ayrıca kamuoyuna duyuruyoruz ki, yaptığımız açıklamalara uyulmaması halinde Başsavcılık’a suç duyurusunda bulunacağız. Savcılık, Tuğçe Aydın’a veya Tuğçe Aydın’la iş yapan, birlikte hareket eden kişi veya şirketlere karşı tüm yasal haklarımızı saklı tutarak.”

3715331_37e576be7a1460dd7df3c66913c253a9_640x640

“BU İŞİN İNANMADIĞINIZ BİR AHİRETİ DE VAR”

Tuğçe Tayfur Aydın açıklamayı paylaşarak şunları söyledi; “Leylekler bana Tayfur soyadımı vermedi. Sen benim babamsın, benim soyadım da Tayfur. Ona seslenme hakkını sen istedin. Eğer parasız olduğunu bilseydim sana eşim konusunda yardım ederdim. Bir baba olarak bana söylediğin her şeyi yaptım ama yine kötü adam oldum. Bu konuda endişelenmene gerek yok. “İnanmadığın bir ahiret hayatı var baba. Tamam sorun değil Tuğçe Aydın olarak devam edeceğim” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu